fanituotteet yhdestä paikasta - kerralla kuntoon

Valmistamme suomalaiseen kannattajakulttuuriin soveltuvat fanituotteet kustannustehokkaasti, laadusta tinkimättä. Valikoimastamme löydät mm. kudotut fanihuivit, pipot, lippikset, heilutusliput, kylpypyyhkeet, vaihtoviirit ja paljon muuta. Tehdään yhdessä Teidän näköiset fanituotteet – juuri Teidän porukalle!

Omat fanituotteet

Teidän näköiset – Teidän porukalle. Personoidut fanituotteet helposti yhdestä paikasta!

Fanivaatteet painatuksella

Vastuullisesti valmistetut fanivaatteet omalla designilla ja laadukkaalla painatuksella.

Fanshop -palvelu

Ilmainen verkkokauppa ja fanituotteet aktiivisille seuroille, joukkueille ja yhdistyksille.

Maltilliset tilausmäärät

Kaikki tuotteemme ovat saatavissa tarvittaessa hyvin maltillisilla minimitilausmäärillä. 

Näytä viileältä, pysy lämpimänä

KUDOTTU OMA PIPO

Seurojen ja faniryhmien kudottu oma pipo. Pipoissamme yhdistyvät monipuoliset personointimahdollisuudet ja laadukkuus. Tupsupipo, taitepipo tai suora pipo suunnitellaan haluamallasi värimaailmalla, tupsulla ja/tai brodeerauksella. Tutustu myös hintalaskuriin.

‣ Tupsupipo alkaen 9.76€/kpl brodeerauksella

Lisää kudotuista pipoista →

FAMA-sertifikaatin vastuullisesti valmistetut

FANIHUPPARIT PAINETTUNA

Tarvitset sitten vetoketjullisen, kengurutaskullisen, vankemman tai kevyemmän hupparin, löydät ne kaikki meiltä. Hupparit on saatavissa kustannustehokkaassa ja laadukkaassa Basic -sarjassa, sekä Heavy Hoody-sarjassa, jossa kaikki on sitten vimpanpäälle kohdallaan. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alkaen 16,54€/kpl painatuksella

Tutustu huppareihin →

Vaihtoviirien minimitilausmäärä vain 200kpl.

VAIHTOVIIRIT

Laadukkaat vaihtoviirit seuroille ja yhdistyksille ehkäpä jopa Suomen edullisimpaan hintaan? Vaihtoviirit sisältävät kaksipuoleisen painatuksen, hapsut ja narun. Saatavilla kaksi eri kokoa. Palveluumme kuuluu myös ilmainen suunnittelu ja asiakkaalle toimitetaan näköisvedos aina ennen varsinaista tilausta. Toimitus n. 3-4 viikkoa.

Hinta alkaen 0,94/kpl 

Tutustu vaihtoviireihin →

FAMA-sertifikaatin vastuullisesti valmistetut

FANIPAIDAT PAINETTUNA

T-paitavalikoimistamme löydät selkeästi laadukkaat unisex -paidat, kontrastit ja OverSize -mallit. Kaikki t-paitamme ovat valmistettu eettisesti ja vastuullisesti FAMA-sertifikaatin tehtaalla. Tuotekorteista löydät tarkempaa tietoa painatusvaihtoehdoista. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alkaen 6,14€/kpl painatuksella

Tutustu t-paitoihin →

Laajasta värivalikoimasta löydät omasi

REPUT OMALLA PAINATUKSELLA

Käytännölliset ja kustannustehokkaat reput omalla painatuksella koulurepuksi tai muuhun vastaavaan käyttöön. Reput voidaan merkata heijastavalla- , FourColor- tai OneColor -painatuksella. Repuista löytyy yhteensä huimat 16 eri värivaihtoehtoa. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alkaen 9,60€/kpl painatuksella

Tutustu reppuihin →

FAMA-sertifikaatin vastuullisesti valmistetut

COLLEGEPAIDAT PAINETTUNA

Sporttiset ja trendikkäät, itse maahantuomamme collegepaidat on valmistettu eettisesti korkeatasoisista materiaaleista. Paidat ovat lujaa tekoa ja saatavilla laajalla värivalikoimalla. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alkaen 15,35€/kpl painatuksella

Tutustu collegepaitoihin →

Lämpimä ja laadukas

KUDOTTU OMA FANIHUIVI

Seurojen ja  faniryhmien omat fanihuivit, omalla ulkoasulla ja värimaailmalla. Huiveihin saatavana myös brodeeraus. Tyylikkäät ja korkealaatuiset huivit ovat käytännöllinen ja tyylikäs tapa osoittaa tukesi suosikkijoukkueellesi, -artistillesi, tai -aatteellesi. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alkaen 8,55€/kpl 

Tutustu fanihuiveihin →

Saatavana 13 erilaista värivaihtoehtoa

OMAT SUIHKUSANDAALIT PAINATUKSELLA

Laadukkaat rennon mukavat suihkusandaalit omalla designilla rannalle, pukukoppiin tai muuhun rentoon tepasteluun. Sandaaleista löytyy yhteensä laajat 13 eri värivaihtoehtoa, joiden pohjalta on helppo suunnitella ja toteuttaa näyttävä lopputulos. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alkaen 12,70€/pari painatuksella

Tutustu sandaaleihin →

Tosifanin valinta

KYLPYPYYHKEET

Kohota fanikokemuksesi uudelle tasolle näillä tyylikkäillä kylpypyyhkeillä. Pyyhkeiden korkea imukyky ja kestävä laatu takaavat käytännöllisen ja mukavan käyttökokemuksen. Olitpa sitten pukukopissa tai kotona, nämä pyyhkeet ovat täydellinen tapa näyttää tukeasi suosikkijoukkueellesi. Valitse omat suosikkisi valikoimastamme ja nauti seurasi hengestä joka päivä.

Laadukkaat ja tyylikkäät

FANILIPPIKSET MERKKAUKSELLA

 Laajasta mallistostamme löydät Baseball- ja suoralippaiset mallit asiaankuuluvilla snapback- tai liukusolkikiinnityksillä ja laajalla värivalikoimalla. Lippikset voidaan merkata valintasi mukaan joko brodeerauksella, kohopainatuksella (puff), lämpösiirtokuvalla, brodeeratulla merkillä tai 3D-patchilla .

Suomessa valmistetut pro-tason

FRISBEEGOLF -KIEKOT

Frisbeegolf on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista, jossa aloituskynnys on erittäin matala. Meiltä saat pro-tason putterit, midarit ja draiverit, suomessa valmistettuna ja asiakkaidemme omalla ulkoasulla (stämpillä). Erinomainen brändäystuote off-seasonille tai yrityslahjaksi fribakentille.

Heilutusliput sisältävät PVC-kepin

HEILUTUSLIPUT

Heilutusliput ovat täydellinen tapa ilmaista fanitusta ja tukea joukkueellesi. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat lipun kestävyyden ja näyttävyyden. Voit valita eri värejä ja kokoja seuran värejä ja tunnelmaa vastaaviksi.

Tyyliä ja mukavuutta jalkoihin

OMAT SUKAT

Näytä tukesi suosikkiseurallesi kudotuilla sukilla. Laadukkaat ja tyylikkäät sukat tuovat lisäenergiaa fanikokemukseen. Valitse omat seuravärisi ja astu mukaan fanijoukkoon!

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×