KUDOTTU OMA PIPO

Seurojen ja faniryhmien oma pipo. Pipoissamme yhdistyvät monipuoliset personointimahdollisuudet ja laadukkuus. Tupsupipo, taitepipo tai suora pipo suunnitellaan haluamallasi värimaailmalla, tupsulla ja/tai brodeerauksella. Pipot saatavilla myös ilman tupsua ja brodeerausta. Tutustu hintalaskuriin.

Tuotantoaika

Tuotantosaika kudotuille pipoille on normaalisti 3-4 viikkoa.

Ilmainen suunnittelu

Pipojen hintaan kuuluu aina ilmainen suunnittelu ja näköisvedos.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Kudotut pipot ovat saatavissa 25kpl:n  minimitilausmäärillä.. 

Oma pipo - Lämmin ja tyylikäs klassikkoasuste.

Kudottu oma pipo tarjoaa tyylikkään ja lämpimän ratkaisun niin urheiluseuroille kuin fanikunnallekin. Näissä pipoissa yhdistyvät laadukas kudontatyö ja personointimahdollisuudet, jotka tekevät niistä ihanteellisen valinnan urheiluseuroille ja heidän faneilleen. Pipoihin voidaan brodeerata seuran logo ja värit, luoden yhteenkuuluvuutta ja tiimityöskentelyä korostava ilme.

Kudotut pipot ovat paitsi käytännöllisiä kylminä päivinä, myös tehokas brändäystuote seuralle. Ne tuovat näkyvyyttä ja yhtenäisyyttä tapahtumiin ja fanikulttuuriin. Persoonallisuus ja toiminnallisuus yhdistyvät kudottujen pipojen ainutlaatuisessa ilmeessä. Olitpa sitten urheiluseuran jäsen tai intohimoinen fanittaja, kudotut pipot ovat loistava tapa osoittaa rakkautta seurallesi ja lisätä yhteisöllisyyttä. Valitse oma designisi ja pidä tyylikkään lämpimänä niin kentällä kuin katsomossakin.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 25kpl
Materiaali: 100% akryyli

Hintalaskuri (alv. 24%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 25-150kpl tupsupipolle taitteella ja brodeerauksella.
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

Asiakasmalleja

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×