KYLPYPYYHKEET OMALLA ULKOASULLA

Tämä klassisen muotoilun collegepaita tarjoaa ajatonta tyylikkyyttä ja huippuluokan mukavuutta. Pehmeä ja kestävä materiaali tekee siitä monikäyttöisen valinnan treeneihin tai rentoutumiseen. Saatavilla 6 värivaihtoehtoa.

Tuotantoaika

Tuotantoaika omalla kylpypyyhkeelle on normaalisti 3-4 viikkoa.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Omat kylpypyyhkeet ovat tilattavissa 10kpl:n  minimitilauserässä. 

PERUSCOLLEGEPAITA, NYT ENTISTÄKIN PAREMPI

Basic Crewneck collegepaita yhdistää klassisen muotoilun ja huippuluokan mukavuuden. Tämä collegepaita tarjoaa ajatonta tyylikkyyttä monipuolisella tavalla. Sen perinteinen pyöreä kaula-aukko ja rento leikkaus takaavat rennon ilmeen, joka sopii yhtä lailla tiukkaan treeniin tai rentoihin hetkiin.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, Basic Crewneck collegepaita on pehmeän ja miellyttävän tuntuinen, mutta erittäin kestävä. Yksinkertainen ja elegantti muotoilu tekee siitä monikäyttöisen valinnan, joka ei koskaan mene pois muodista. Sen tyylikäs ulkonäkö tekee siitä helposti yhdisteltävän vaatekappaleen eri asukokonaisuuksiin.

Basic Crewneck Collegepaidan harmoninen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä tekee siitä täydellisen vaatekaapin peruspilarin. Valitse oma suosikkivärisi laajasta valikoimasta ja nauti sen käytännöllisestä tyylikkyydestä kaikissa tilanteissa.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Koko:
140cm X 70cm
Materiaali: 100% Polyesteri, 100% Mikrokuitu

Hintalaskuri (alv. 0%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 13.2 x 19.4 cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-100 kpl collegepaidalle.
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×