KUDOTTU OMA FANIHUIVI

Seurojen ja  faniryhmien kudottu oma fanihuivi, omalla ulkoasulla ja värimaailmalla. Fanihuiveihin saatavana myös brodeeraus. Tyylikkäät ja korkealaatuiset fanihuivit ovat käytännöllinen ja tyylikäs tapa osoittaa tukesi suosikkijoukkueellesi, -artistillesi, tai -aatteellesi. Tutustu alta myös hintalaskuriin.

Tuotantoaika

Tuotantosaika kudotuille tuotteille on normaalisti 4-5 viikkoa.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Ilmainen suunnittelu

Fanihuivien hintaan kuuluu aina ilmainen suunnittelu ja näköisvedos.

Maltilliset tilausmäärät

Kudotut fanihuivit ovat saatavissa 25kpl:n  minimitilausmäärillä. 

OMA FANIHUIVI - EROTUT TAKUUVARMASTI JOUKOSTA!

Omat fanihuivit ovat intohimoisten ja uskollisten fanien täydellinen tapa näyttää tukeaan suosikkijoukkueelle, artistille tai muulle tärkeälle asialle. Huivit yhdistävät tyylikkään muotoilun ja syvän intohimon, luoden ainutlaatuisen tavan ilmaista fanituksesi. Olitpa sitten urheilun, musiikin tai popkulttuurin ystävä, meillä on juuri sinulle sopiva huivi.

Valikoimamme tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot eri väreissä ja malleissa. Korkealaatuiset materiaalit takaavat huivien kestävyyden ja käyttömukavuuden. Nämä huivit eivät ainoastaan lämmitä kylminä päivinä, vaan myös symboloivat yhteenkuuluvuutta ja fanittamisen iloa.

Hanki oma fanihuivisi ja osoita lojaalisuutesi tyylikkäästi. Olitpa stadionilla, keikalla tai vain arjessa, fanihuivi on aina huomiota herättävä ja ainutlaatuinen valinta. Valitse suosikkisi valikoimastamme ja osoita tukesi suosikkitiimillesi tai -artistillesi!

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 25kpl
Koko: 140cm x 16cm
Materiaali: 100% akryyli

Hintalaskuri (alv. 24%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 140cm X 16cm -kokoiselle 25-150 kpl kudotulle fanihuiville.
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

MALLITÖITÄ

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×