REPUT OMALLA PAINATUKSELLA

Käytännölliset ja kustannustehokkaat reput omalla painatuksella. Reppu soveltuu koulurepuksi tai muuhun soveltuvaan käyttöön. Reput voidaan merkata heijastavalla- , FourColor- tai OneColor -painatuksella. Repuista löytyy yhteensä huimat 16 eri värivaihtoehtoa. Tutustu hintalaskuriin.

Tuotantoaika

Tuotantoaika repuille omalla painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Reput omalla painatuksella ovat saatavissa 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

TYYLIKÄS REPPU OMALLA PAINATUKSELLA.

Erittäin käytännöllinen, tilavahko ja vankka selkäreppu. Soveltuu erinomaisesti koulu- tai salirepuksi. Repussa suuri keskitasku kaksinkertaisella vetoketjulla, vetoketjullinen etutasku ja nylon-kantokahva. Repussa on säädettävät pehmustetut ja vahvistetut olkaimet. Repun selkäosa on myös pehmustettu.

Reput voidaan merkata heijastavalla- , FourColor- tai OneColor -painatuksella. Repusta löytyy huimat 16 eri värivaihtoehtoa, jonka joukosta varmasti löydät itsellesi sopivan.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Koko: 14 x 28 x 40 cm
Tilavuus: 15,7 litraa

Materiaali:
100 % polyesteriä / POLYESTER 600D

Hintalaskuri

Laskurilla näet esimerkkihinnat 13.2 x 19.4 cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-50 kpl repulle. Hinnat alv. 0%.
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

VÄRIVAIHTOEHDOT

Apua painatuksen valintaan

TIETOA PAINATUKSISTA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi. OneColor -painatus valitaan, kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.

Valinta moniväripainatuksiin

FourColor

Moniväripainatuksissa käytämme FourColor CMYK -silkkipainettua siirtokuvaa, joka on perinteisen silkkipainatuksen ja offset-painatuksen moderni hybridimalli. FourColor takaa tarvittaessa valokuvatarkan painatuksen. Käytössä on lähes rajattomat värimäärät (ei metallivärit) ja painatustyyli takaa erittäin elastisen, hengittävän ja kestävän lopputuloksen. FourColor soveltuu erinomaisesti sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Valinta yksiväripainatuksiin

OneColor

OneColor on painatustekniikka, jota käytetään yksivärisiin vaatepainatuksiin. OneColor -painatus tehdään perinteisellä silkkipainatusmenetelmällä siirtoarkille, josta se lopuksi kiinnitetään tiukasti vaatteeseen lämpöprässillä. OneColor tarjoaa 20 valmista PMS-väriä (katso PMS-värit tästä) ja myös metalliset värit, kuten kulta, hopea ja kupari, ovat saatavilla. Tekniikka soveltuu hyvin sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Personoitu viimeistely tuotteeseesi

NeckTag

Laadukkaan tekstiilin sekä tyylikkäiden painatusten lisäksi huppareihin, collegepaitoihin ja t-paitoihin voidaan painaa oma personoitu NeckTag, jolla tuote saadaan viimeisteltyä juuri brändisi mukaiseksi ja näköiseksi. NeckTag voidaan painaa yllämainittuja FourColor- ja OneColor -värejä hyödyntäen.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×