SEUROJEN VAIHTOVIIRIT

Tilaa nyt laadukkaat vaihtoviirit / seuraviirit seuroille ja yhdistyksille ehkäpä jopa Suomen edullisimpaan hintaan? Vaihtoviirit sisältävät kaksipuoleisen painatuksen, hapsut ja narun. Viirit saatavilla kahdessa eri koossa. Palveluumme kuuluu myös ilmainen suunnittelu ja asiakkaalle toimitetaan näköis- ja tehdasvedos aina ennen varsinaista tilausta. Toimitus n. 3-4 viikkoa.

Tuotanto- ja toimitusaika

Tuotanto- ja toimitusaika vaihtoviireille painatuksella normaalisti 3-4 viikkoa.

Ilmainen suunnittelu

Viirien hintaan kuuluu aina ilmainen suunnittelu ja näköisvedos.

Maltilliset tilausmäärät

Meiltä viirit myös pienempään tarpeeseen. Minimitilauserä meillä vain 200kpl.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

LAADUKAS VAIHTOVIIRI TAKAA PYSYVÄN MUISTON

Vaihtoviireillä on urheilussa erittäin pitkät juuret, etenkin jalkapallossa ja muissa palloilulajeissa. Yleensä joukkueiden kapteenit vaihtavat viirejä ennen ottelua ja viirin todellinen matka saa näin alkunsa.

Joukkueet usein palkitsevat ottelun jälkeen onnistuneen pelaajan ottelun alussa vaihdetulla viirillä. Vaihtoviirin saaja voi olla joko itsensä ylittänyt tsemppari, joukkueensa maaleillaan voittoon siivittänyt pelaaja tai tiimin ehdoton liima ja hengenluoja.

Laadukkaasti valmistetun vaihtoviirin elinkaari voi olla, ja useasti onkin omistajalleen, jopa elämänmittainen matka, merkittävä muisto itsensä ylittämisestä, vastustajasta tai mieleenpainuvasta ottelusta. Nämä hetket yleensä muistetaan!

Laadukkaasti suunnitellut ja valmistetut vaihtoviirit luovat muistoja vastustajille sekä brändäystä viirin seuralle. Tilaa meiltä vaihtoviirit, niin varmistamme että saatte laadukkaan ja vetävän näköisen brändäystuotteen urheiluarkeenne. Meillä suunnittelu kuuluu aina hintaan. 

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 200kpl
Koot: 8cm X 10cm & 10cm x 13cm
Pakkaus: Yksittäispakattu
Materiaali: 100%  Polyesteri
Hinnasto: 200kpl – 3000kpl

Hintalaskuri (alv. 24%)

Laskurilla näet esimerkkihinnan 8cm X 10cm kokoiselle vaihtoviirille 200-3000 kappaleelle.
Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

MALLIVIIREJÄ

MAINOSVIDEO

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×