FANIVAATTEET PAINATUKSELLA

Meiltä saat laadukkaasti sekä vastuullisesti valmistetut korkealaatuiset fanivaatteet painatuksella ilman ylimääräistä säätöä ja häslinkiä. Valikoimastamme löydät maahantuomamme tyylikkäät hupparit, collegepaidat ja t-paidat. Halutessasi hoidamme myös graafisen suunnittelun ja toteutuksen puolestasi.  Tuotteet sisältävät myös hintalaskurin.

Tuotantoaika

Tuotantosaika fanivaatteille painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki fanivaatteemme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Fanivaatteet painatuksella saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

Vastuullisesti valmistetut FAMA-sertifikaatin

HUPPARIT PAINATUKSELLA

Tarvitset sitten vetoketjullisen, kengurutaskullisen, vankemman tai kevyemmän hupparin, löydät ne kaikki meiltä. Hupparit on saatavissa kustannustehokkaassa ja laadukkaassa Basic -sarjassa, sekä Heavy Hoody-sarjassa, jossa kaikki on sitten vimpanpäälle kohdallaan.

‣ Hinta alk. 19,58€/kpl painatuksella

Tutustu huppareihin →

Vastuullisesti valmistetut FAMA-sertifikaatin

COLLEGEPAIDAT PAINATUKSELLA

Pitäisikö saada collegepaitaa painatuksella? Arvotko vielä paljon olet valmis paitoihin panostamaan? Ei hätää, meillä on sinulle ratkaisu: Tarjoamme sekä kustannustehokkaita mutta laadukkaita collegepaitoja Basic-sarjassamme, että huippulaatuisia paitoja Sweat Crewneck -sarjassa, jossa ei ole materiaaleista tingitty.

‣ Hinta alk. 15,35€/kpl painatuksella

Tutustu collegepaitoihin →

Vastuullisesti valmistetut FAMA-sertifikaatin

T-PAIDAT PAINATUKSELLA

Kaipaatko T-paitaa, joka kuvastaa intohimoasi ja tukee omaa tyyliäsi? Meiltä löydät T-paidat joka tarpeeseen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman t-paitoja, jotka voit personoida omalla painatuksellasi. Tuotamme fanivaatteesi vastuullisesti ja laadusta tinkimättä, joten voit olla ylpeä valinnastasi.

‣ Hinta alk. 6,14€/kpl painatuksella

Tutustu t-paitoihin→

FANIVAATTEET PAINATUKSELLA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin laadukkaasti yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään jos painettavia värejä enemmän kuin yksi, ja OneColor -painatus on valinta kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.  Tuotetiedoista löydät tarkempaa tietoa painatuksista.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×