BASIC CREWNECK PAINATUKSELLA

Tämä klassisen muotoilun collegepaita tarjoaa ajatonta tyylikkyyttä ja huippuluokan mukavuutta. Pehmeä ja kestävä materiaali tekee siitä monikäyttöisen valinnan treeneihin tai rentoutumiseen. Saatavilla 6 värivaihtoehtoa. Tutustu myös hintalaskuriin.

Tuotantoaika

Tuotantosaika collegepaidoille painatuksella on n. 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki collegepaitamme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Collegepaidat painatuksella saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

PERUSCOLLEGEPAITA, NYT ENTISTÄKIN PAREMPI

Basic Crewneck collegepaita yhdistää klassisen muotoilun ja huippuluokan mukavuuden. Tämä collegepaita tarjoaa ajatonta tyylikkyyttä monipuolisella tavalla. Sen perinteinen pyöreä kaula-aukko ja rento leikkaus takaavat rennon ilmeen, joka sopii yhtä lailla tiukkaan treeniin tai rentoihin hetkiin.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, Basic Crewneck collegepaita on pehmeän ja miellyttävän tuntuinen, mutta erittäin kestävä. Yksinkertainen ja elegantti muotoilu tekee siitä monikäyttöisen valinnan, joka ei koskaan mene pois muodista. Sen tyylikäs ulkonäkö tekee siitä helposti yhdisteltävän vaatekappaleen eri asukokonaisuuksiin.

Basic Crewneck Collegepaidan harmoninen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä tekee siitä täydellisen vaatekaapin peruspilarin. Valitse oma suosikkivärisi laajasta valikoimasta ja nauti sen käytännöllisestä tyylikkyydestä kaikissa tilanteissa.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Malli:
Unisex
Koot: XS-5XL
Materiaali: 50% Puuvilla, 50% Polyesteri (harjattu fleece)
Paino: 270 g/m²

Hintalaskuri (alv. 0%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 13.2 x 19.4 cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-100 kpl collegepaidalle.
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Tämä tuote on valmistettu FAMA -sertifikaatin tehtaassa. FAMA tuotestandardi tarkoittaa korkealuokkaista ja eettisesti valmistettua tuotetta, jota tarvitaan Disney -tuotteiden valmistuksessa.

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

VÄRIVAIHTOEHDOT

Apua painatuksen valintaan

TIETOA PAINATUKSISTA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi. OneColor -painatus valitaan, kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.

Valinta moniväripainatuksiin

FourColor

Moniväripainatuksissa käytämme FourColor CMYK -silkkipainettua siirtokuvaa, joka on perinteisen silkkipainatuksen ja offset-painatuksen moderni hybridimalli. FourColor takaa tarvittaessa valokuvatarkan painatuksen. Käytössä on lähes rajattomat värimäärät (ei metallivärit) ja painatustyyli takaa erittäin elastisen, hengittävän ja kestävän lopputuloksen. FourColor soveltuu erinomaisesti sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Valinta yksiväripainatuksiin

OneColor

OneColor on painatustekniikka, jota käytetään yksivärisiin vaatepainatuksiin. OneColor -painatus tehdään perinteisellä silkkipainatusmenetelmällä siirtoarkille, josta se lopuksi kiinnitetään tiukasti vaatteeseen lämpöprässillä. OneColor tarjoaa 20 valmista PMS-väriä (katso PMS-värit tästä) ja myös metalliset värit, kuten kulta, hopea ja kupari, ovat saatavilla. Tekniikka soveltuu hyvin sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Personoitu viimeistely tuotteeseesi

NeckTag

Laadukkaan tekstiilin sekä tyylikkäiden painatusten lisäksi huppareihin, collegepaitoihin ja t-paitoihin voidaan painaa oma personoitu NeckTag, jolla tuote saadaan viimeisteltyä juuri brändisi mukaiseksi ja näköiseksi. NeckTag voidaan painaa yllämainittuja FourColor- ja OneColor -värejä hyödyntäen.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×