SWEAT CREWNECK PAINATUKSELLA

Ylivertainen mukavuus ja monipuolinen tyylikkyys yhdistyvät Sweat Crewneck Collegepaidassa. Sopii niin liikunnalliseen menoon kuin rentoihin hetkiin. Saatavilla 7 värivaihtoehtoa. Tutustu myös hintalaskuriin.

Tuotantoaika

Tuotantosaika collegepaidoille painatuksella on n. 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki collegepaitamme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Collegepaidat painatuksella saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

TYYLI JA MUKAVUUS SAMASSA PAKETISSA

Sweat Crewneck Collegepaita tarjoaa ylivertaista mukavuutta ja mutkatonta tyylikkyyttä. Tämä paita soveltuu niin aktiivisille liikkujille kuin rennompiin tilaisuuksiin. Sweat Crewneck collegepaidan perinteinen pyöreä kaula-aukko ja istuva leikkaus tuovat mukavan rennon ilmeen, joka sopii mainiosti aktiiviseen liikkumiseen ja vapaahetkiin. Huolellisesti valituista materiaaleista valmistettu Sweat Crewneck collegepaita tarjoaa nautinnollisen käyttökokemuksen, joka kestää pitkään.

Tyylikäs ulkonäkö ja monikäyttöinen muotoilu tekevät tästä paidasta helposti yhdisteltävän valinnan niin treenivaatteisiin kuin arkiasuihin. Sweat Crewneck Collegepaita yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden saumattomasti. Valitse oma suosikkivärisi laajasta valikoimasta ja nauti sen monipuolisesta käyttömahdollisuudesta.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Malli:
Unisex
Koot: XS-5XL
Materiaali: 65% Puuvilla, 35% Polyesteri (harjattu fleece)
Paino: 300 g/m²

Hintalaskuri (alv. 0%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 13.2 x 19.4 cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-100 kpl collegepaidalle.
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Tämä tuote on valmistettu FAMA -sertifikaatin tehtaassa. FAMA tuotestandardi tarkoittaa korkealuokkaista ja eettisesti valmistettua tuotetta, jota tarvitaan Disney -tuotteiden valmistuksessa.

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

VÄRIVAIHTOEHDOT

Apua painatuksen valintaan

TIETOA PAINATUKSISTA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi. OneColor -painatus valitaan, kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.

Valinta moniväripainatuksiin

FourColor

Moniväripainatuksissa käytämme FourColor CMYK -silkkipainettua siirtokuvaa, joka on perinteisen silkkipainatuksen ja offset-painatuksen moderni hybridimalli. FourColor takaa tarvittaessa valokuvatarkan painatuksen. Käytössä on lähes rajattomat värimäärät (ei metallivärit) ja painatustyyli takaa erittäin elastisen, hengittävän ja kestävän lopputuloksen. FourColor soveltuu erinomaisesti sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Valinta yksiväripainatuksiin

OneColor

OneColor on painatustekniikka, jota käytetään yksivärisiin vaatepainatuksiin. OneColor -painatus tehdään perinteisellä silkkipainatusmenetelmällä siirtoarkille, josta se lopuksi kiinnitetään tiukasti vaatteeseen lämpöprässillä. OneColor tarjoaa 20 valmista PMS-väriä (katso PMS-värit tästä) ja myös metalliset värit, kuten kulta, hopea ja kupari, ovat saatavilla. Tekniikka soveltuu hyvin sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Personoitu viimeistely tuotteeseesi

NeckTag

Laadukkaan tekstiilin sekä tyylikkäiden painatusten lisäksi huppareihin, collegepaitoihin ja t-paitoihin voidaan painaa oma personoitu NeckTag, jolla tuote saadaan viimeisteltyä juuri brändisi mukaiseksi ja näköiseksi. NeckTag voidaan painaa yllämainittuja FourColor- ja OneColor -värejä hyödyntäen.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×