HUPPARIT PAINATUKSELLA

Tarvitsetko hupparit painatuksella ? Tarvitset sitten vetoketjullisen, kengurutaskullisen, vankemman tai kevyemmän hupparit painatuksella, löydät ne kaikki meiltä. Hupparit on saatavissa kustannustehokkaassa ja laadukkaassa Basic -sarjassa, sekä Heavy Hoody-sarjassa, jossa kaikki on sitten vimpanpäälle kohdallaan. Klikkaa hupparimallia ja tutustu hintalaskuriin.

Tuotantoaika

Tuotantosaika huppareille painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki hupparimme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Hupparit painatuksella ovat saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

Perushuppari, joka kestää

BASIC HOODY (FM001)

Basic Hoody tarjoaa tyyliä, laatua ja vastuullisuutta yhdessä. Eettisesti valmistettu, mukava ja monipuolinen huppari ilman hinta-laatukompromisseja. Jämerä huppu ja kengurutasku tekevät siitä täydellisen valinnan aktiiviseen menoon. Saatavilla 7 värivaihtoehtoa. Unisex -malli. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alk. 19,58€/kpl painatuksella

Tutustu huppariin tästä →

Tyylikäs ja käytännöllinen

BASIC ZIP HOODY (FM008)

Tyyliä ja laatua järkihintaan. Basic Zip Hoody on monikäyttöinen ja huolella suunniteltu. Säädettävä huppu ja tilavat taskut lisäävät käytännöllisyyttä arkeen. Valittavissa 5 värivaihtoehtoa. Unisex -malli. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alk. 23,13€/kpl painatuksella

Tutustu huppariin tästä →

Muodikas ja mukava - kontrasteill erotut varmasti

BASIC RAGLAN HOODY (FM005)

Yhdistä mukavuus ja tyylikäs muotoilu. Saumattomat hihat tarjoavat liikkumavapautta ja tunnistettavaa ilmettä. Säädettävä huppu ja käytännöllinen kengurutasku täydentävät hupparin toimivuutta.  Valittavissa 5 väriä. Unisex -malli. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alk. 23,40€/kpl painatuksella

Tutustu huppariin tästä →

Laatua ja mukavuutta samassa paketissa

HEAVY HOODY (FM011)

Heavy Hoody – Sporttinen tyyli ja käytännöllisyys yhdessä paketissa. Säädettävä huppu, tilava kengurutasku ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä täydellisen valinnan aktiiviseen elämäntyyliin ja rentoihin hetkiin. Eettisesti valmistettu. 27 värivaihtoehtoa. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alk. 24,33€/kpl painatuksella

Tutustu huppariin tästä →

Vetoketjuhupparien luottohevonen

HEAVY ZIP HOODY (FM012)

Sporttinen ja Trendikäs Heavy Zip Hoody. Ehdoton luottohevonen vetoketjuhuppareiden joukossa. Korkeatasoinen materiaali, iso huppu, väljä istuvuus ja käytännölliset taskut tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja toimivuutta. Valittavissa 8 värivaihtoehtoa. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alk. 21,65€/kpl painatuksella

Tutustu huppariin tästä →

Vastuullista laatua lapsille

BASIC KIDS HOODY (FM117)

Sporttinen tyyli ja käytännöllisyys yhdessä paketissa. Huppu, tilava kengurutasku ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä täydellisen valinnan aktiiviseen elämäntyyliin ja rentoihin hetkiin. Eettisesti valmistettu. Valittavissa 7 väriä. Sisältää hintalaskurin.

‣ Hinta alk. 17,38€/kpl painatuksella

Tutustu huppariin tästä →

HUPPARIT PAINATUKSELLA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin laadukkaasti yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään jos painettavia värejä enemmän kuin yksi, ja OneColor -painatus on valinta kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.  Tuotetiedoista löydät tarkempaa tietoa painatuksista.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×