BASIC HOODY PAINATUKSELLA

Basic Hoody tarjoaa tyyliä, laatua ja vastuullisuutta yhdessä. Eettisesti valmistettu, mukava ja monipuolinen huppari ilman hinta-laatukompromisseja. Jämerä huppu ja kengurutasku tekevät siitä täydellisen valinnan aktiiviseen menoon. Käytetyin hupparimalli verkkokaupoisamme. Saatavilla 7 värivaihtoehtoa.

Tuotantoaika

Tuotantosaika vaatteille painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki vaatteemme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Vaatteet painatuksella ovat saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

YKSINKERTAINEN - LAADUSTA TINKIMÄTTÄ

Etsitkö yhdistelmää tyyliä, laadukkuutta ja vastuullisuutta? Tutustu sporttiseen ja trendikkääseen Basic Hoody huppariin, joka on valmistettu eettisesti ja huomioi budjettisi tarpeet. Basic Hoody on täydellinen huppari niille, jotka etsivät fiksua hintaa ilman kompromisseja laadusta ja tyylistä. Tämä huppari on mukava ja käytännöllinen, mutta sen valmistuksessa ei tingitä eettisyydestä eikä ympäristöarvoista.

Hupparissa on jämerä, säädettävä huppu sekä tilava kengurutaskua. Vaikka huppari on “basic”-malli, se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Basic Hoody tuntuu miellyttävältä päälläsi ja tarjoaa kestävyyttä pitkäaikaiseen käyttöön. Sen minimalistinen suunnittelu ja selkeät linjat tekevät siitä monipuolisen valinnan niin aktiiviseen elämäntyyliin kuin rentouttaviin hetkiin. Saatavilla 7 eri värivaihtoehtoa.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Malli:
Unisex
Koot: XS-5XL
Materiaali: 50% Puuvilla, 50% Polyesteri (harjattu fleece)
Paino: 270 g/m²

Hintalaskuri (alv. 24%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 13.2 x 19.4cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-100 kpl hupparille.
Please choose an option !
Ohjevähittäishinta: 36€ - 39€/kpl
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Tämä tuote on valmistettu FAMA -sertifikaatin tehtaassa. FAMA tuotestandardi tarkoittaa korkealuokkaista ja eettisesti valmistettua tuotetta, jota tarvitaan Disney -tuotteiden valmistuksessa.

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

VÄRIVAIHTOEHDOT

Apua painatuksen valintaan

TIETOA PAINATUKSISTA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi. OneColor -painatus valitaan, kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.

Valinta moniväripainatuksiin

FourColor

Moniväripainatuksissa käytämme FourColor CMYK -silkkipainettua siirtokuvaa, joka on perinteisen silkkipainatuksen ja offset-painatuksen moderni hybridimalli. FourColor takaa tarvittaessa valokuvatarkan painatuksen. Käytössä on lähes rajattomat värimäärät (ei metallivärit) ja painatustyyli takaa erittäin elastisen, hengittävän ja kestävän lopputuloksen. FourColor soveltuu erinomaisesti sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Valinta yksiväripainatuksiin

OneColor

OneColor on painatustekniikka, jota käytetään yksivärisiin vaatepainatuksiin. OneColor -painatus tehdään perinteisellä silkkipainatusmenetelmällä siirtoarkille, josta se lopuksi kiinnitetään tiukasti vaatteeseen lämpöprässillä. OneColor tarjoaa 20 valmista PMS-väriä (katso PMS-värit tästä) ja myös metalliset värit, kuten kulta, hopea ja kupari, ovat saatavilla. Tekniikka soveltuu hyvin sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Personoitu viimeistely tuotteeseesi

NeckTag

Laadukkaan tekstiilin sekä tyylikkäiden painatusten lisäksi huppareihin, collegepaitoihin ja t-paitoihin voidaan painaa oma personoitu NeckTag, jolla tuote saadaan viimeisteltyä juuri brändisi mukaiseksi ja näköiseksi. NeckTag voidaan painaa yllämainittuja FourColor- ja OneColor -värejä hyödyntäen.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×