BASIC RAGLAN HOODY PAINATUKSELLA

Yhdistä mukavuus ja tyylikäs muotoilu. Saumattomat hihat tarjoavat liikkumavapautta ja tunnistettavaa ilmettä. Säädettävä huppu ja käytännöllinen kengurutasku täydentävät hupparin toimivuutta. Eettisesti valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Valittavissa 5 väriä.

Tuotantoaika

Tuotantosaika vaatteille painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki vaatteemme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Vaatteet painatuksella ovat saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

TYYLIKKÄILLÄ KONTRASTEILLA EROTUT TAKUUVARMASTI!

Basic Raglan Hoody yhdistää mukavuuden ja klassisen muotoilun. Basic Raglan-huppari on tyylikäs vaatekappale, joka erottuu erityisellä hihan muotoilullaan: Hupparin hihat ulottuvat kaulan yli olkavarsille saakka yhtenä kappaleena, ilman perinteisiä saumoja olkapäillä. Tämä saumaton hihan muotoilu luo yhtenäisen ja tyylikkään ulkonäön. Raglanhihat tarjoavat tunnistettavan ilmeen samalla varmistaen esteettömän olkapään liikkuvuuden.

Hupparissa on säädettävä huppu ja käytännöllinen kengurutasku. Raglan-hupparit ovat tunnettuja erityisesti modernista ulkonäöstään: Tyylikkäät kontrastit ja minimalistinen painatus tekevät tästä hupparista näyttävän kokonaisuuden, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja tyyli. Raglan-hupparit tarjoavat saumatonta liikkumavapautta ja mukavuutta olkapäillä, mikä tekee niistä suositun valinnan aktiiviseen elämäntyyliin ja urheiluun. Valmistettu eettisesti korkeatasoisista materiaaleista. Saatavilla 5 eri värivaihtoehtoa.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Malli:
Unisex
Koot: XS-5XL
Materiaali: 50% Puuvilla, 50% Polyesteri (harjattu fleece)
Paino: 270 g/m²

Hintalaskuri (alv. 24%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 13.2 x 19.4 cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-100 kpl hupparille.
Please choose an option !
Ohjevähittäishinta: 42€ - 45€/kpl
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Tämä tuote on valmistettu FAMA -sertifikaatin tehtaassa. FAMA tuotestandardi tarkoittaa korkealuokkaista ja eettisesti valmistettua tuotetta, jota tarvitaan Disney -tuotteiden valmistuksessa.

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

VÄRIVAIHTOEHDOT

Apua painatuksen valintaan

TIETOA PAINATUKSISTA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi. OneColor -painatus valitaan, kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.

Valinta moniväripainatuksiin

FourColor

Moniväripainatuksissa käytämme FourColor CMYK -silkkipainettua siirtokuvaa, joka on perinteisen silkkipainatuksen ja offset-painatuksen moderni hybridimalli. FourColor takaa tarvittaessa valokuvatarkan painatuksen. Käytössä on lähes rajattomat värimäärät (ei metallivärit) ja painatustyyli takaa erittäin elastisen, hengittävän ja kestävän lopputuloksen. FourColor soveltuu erinomaisesti sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Valinta yksiväripainatuksiin

OneColor

OneColor on painatustekniikka, jota käytetään yksivärisiin vaatepainatuksiin. OneColor -painatus tehdään perinteisellä silkkipainatusmenetelmällä siirtoarkille, josta se lopuksi kiinnitetään tiukasti vaatteeseen lämpöprässillä. OneColor tarjoaa 20 valmista PMS-väriä (katso PMS-värit tästä) ja myös metalliset värit, kuten kulta, hopea ja kupari, ovat saatavilla. Tekniikka soveltuu hyvin sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Personoitu viimeistely tuotteeseesi

NeckTag

Laadukkaan tekstiilin sekä tyylikkäiden painatusten lisäksi huppareihin, collegepaitoihin ja t-paitoihin voidaan painaa oma personoitu NeckTag, jolla tuote saadaan viimeisteltyä juuri brändisi mukaiseksi ja näköiseksi. NeckTag voidaan painaa yllämainittuja FourColor- ja OneColor -värejä hyödyntäen.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×