HEAVY HOODY PAINATUKSELLA

Heavy Hoody – Sporttinen tyyli ja käytännöllisyys yhdessä paketissa. Säädettävä huppu, tilava kengurutasku ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä täydellisen valinnan aktiiviseen elämäntyyliin ja rentoihin hetkiin. Vastuullisesti valmistettu. 27 värivaihtoehtoa.

Tuotantoaika

Tuotantosaika vaatteille painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki vaatteemme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Vaatteet painatuksella ovat saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

LAADUKKAALLA JA KESTÄVÄLLÄ HUPPARILLA ONNISTUT VARMASTI!

Heavy Hoody -huppari on sporttisuutta ja trendikkyyttä huokuva vaatekappale, joka tarjoaa sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Sen säädettävä huppu ei ainoastaan tarjoa suojaa vaihtelevissa sääolosuhteissa, vaan antaa myös mahdollisuuden säätää ilmettäsi haluamallasi tavalla. Tämä huppari on suunniteltu monipuolisuutta silmällä pitäen: siinä on tilava kengurutasku, joka tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa puhelimelle, avaimille tai lämpimille käsille. Laadukas ja kestävä materiaali takaa paitsi miellyttävän käyttökokemuksen myös pitkäikäisyyden.

Heavy Hoody sopii erinomaisesti aktiiviseen elämäntyyliin, olitpa sitten matkalla treeneihin, ulkoiluretkelle tai viettämään rentoa päivää kaupungilla. Hupparin rento mutta tyylikäs ilme tekee siitä helpon valinnan eri tilanteisiin. Sen huolellisesti suunniteltu leikkaus ja yksityiskohdat antavat sinulle mahdollisuuden ilmaista omaa tyyliäsi samalla kun nautit mukavuudesta ja lämmöstä. Valitse Heavy Hoody -huppari, kun haluat yhdistää liikkuvuuden, toiminnallisuuden ja tyylikkään ulkonäön yhteen vaatteeseen.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Malli:
Unisex
Koot: XS-5XL
Materiaali: 65% Puuvilla, 35% Polyesteri (harjattu fleece)
Paino: 300 g/m²

Hintalaskuri (alv. 24%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 13.2 x 19.4cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-100 kpl hupparille.
Please choose an option !
Ohjevähittäishinta: 41€ - 44€/kpl
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Tämä tuote on valmistettu FAMA -sertifikaatin tehtaassa. FAMA tuotestandardi tarkoittaa korkealuokkaista ja eettisesti valmistettua tuotetta, jota tarvitaan Disney -tuotteiden valmistuksessa.

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

VÄRIVAIHTOEHDOT

Apua painatuksen valintaan

TIETOA PAINATUKSISTA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi. OneColor -painatus valitaan, kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.

Valinta moniväripainatuksiin

FourColor

Moniväripainatuksissa käytämme FourColor CMYK -silkkipainettua siirtokuvaa, joka on perinteisen silkkipainatuksen ja offset-painatuksen moderni hybridimalli. FourColor takaa tarvittaessa valokuvatarkan painatuksen. Käytössä on lähes rajattomat värimäärät (ei metallivärit) ja painatustyyli takaa erittäin elastisen, hengittävän ja kestävän lopputuloksen. FourColor soveltuu erinomaisesti sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Valinta yksiväripainatuksiin

OneColor

OneColor on painatustekniikka, jota käytetään yksivärisiin vaatepainatuksiin. OneColor -painatus tehdään perinteisellä silkkipainatusmenetelmällä siirtoarkille, josta se lopuksi kiinnitetään tiukasti vaatteeseen lämpöprässillä. OneColor tarjoaa 20 valmista PMS-väriä (katso PMS-värit tästä) ja myös metalliset värit, kuten kulta, hopea ja kupari, ovat saatavilla. Tekniikka soveltuu hyvin sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Personoitu viimeistely tuotteeseesi

NeckTag

Laadukkaan tekstiilin sekä tyylikkäiden painatusten lisäksi huppareihin, collegepaitoihin ja t-paitoihin voidaan painaa oma personoitu NeckTag, jolla tuote saadaan viimeisteltyä juuri brändisi mukaiseksi ja näköiseksi. NeckTag voidaan painaa yllämainittuja FourColor- ja OneColor -värejä hyödyntäen.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×