HEAVY ZIP HOODY PAINATUKSELLA

Sporttinen ja Trendikäs Heavy Zip Hoody. Ehdoton luottohevonen vetoketjuhuppareiden joukossa. Korkeatasoinen materiaali, iso huppu, väljä istuvuus ja käytännölliset taskut tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja toimivuutta. Valittavissa 8 värivaihtoehtoa.

Tuotantoaika

Tuotantosaika vaatteille painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki vaatteemme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Vaatteet painatuksella ovat saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

SPORTTINEN JA LAADUKAS VALINTA

Sporttinen ja trendikäs Heavy Zip Hoody on hupparivalikoimamme ehdoton luottohevonen ja varma valinta, jos etsit miellyttävää, kestävää ja laadukasta vetoketjuhupparia. Tämä huppari on valmistettu erittäin korkeatasoisista materiaaleista, jotta voit nauttia siitä pitkään. Heavy Zip Hoodyn iso, vankka huppu tarjoaa suojaa ja lisää urbaania tyylikkyyttä. Kaksoiskerroksinen huppu toimii paitsi lämpöä lisäten myös modernina yksityiskohtana, joka erottaa sinut joukosta.

Väljä istuvuus ja huolettomat hihat mahdollistavat vapaan liikkuvuuden, oli suunnitelmissasi sitten aktiivista ulkoilua tai rennompaa oleskelua. Käytännölliset etutaskut eivät vain tarjoa tilaa tärkeille tavaroille, vaan myös lisäävät hupparin rentoa eleganssia. Lisäksi isot taskut tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa. Valittavissa on 8 erilaista värivaihtoehtoa, joten voit valita juuri omasi. Tämä huppari yhdistää mukavuuden, kestävyyden ja tyylin, olitpa sitten matkalla treeneihin tai rentoutumaan kaupungille ystävien kanssa.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Malli:
 Unisex
Koot: XS-5XL
Materiaali: 65% Puuvilla, 35% Polyesteri (harjattu fleece)
Paino: 300 g/m²

Hintalaskuri (alv. 0%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 8.9 x 13.2 cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-100 kpl hupparille.
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Tämä tuote on valmistettu FAMA -sertifikaatin tehtaassa. FAMA tuotestandardi tarkoittaa korkealuokkaista ja eettisesti valmistettua tuotetta, jota tarvitaan Disney -tuotteiden valmistuksessa.

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

VÄRIVAIHTOEHDOT

Apua painatuksen valintaan

TIETOA PAINATUKSISTA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi. OneColor -painatus valitaan, kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.

Valinta moniväripainatuksiin

FourColor

Moniväripainatuksissa käytämme FourColor CMYK -silkkipainettua siirtokuvaa, joka on perinteisen silkkipainatuksen ja offset-painatuksen moderni hybridimalli. FourColor takaa tarvittaessa valokuvatarkan painatuksen. Käytössä on lähes rajattomat värimäärät (ei metallivärit) ja painatustyyli takaa erittäin elastisen, hengittävän ja kestävän lopputuloksen. FourColor soveltuu erinomaisesti sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Valinta yksiväripainatuksiin

OneColor

OneColor on painatustekniikka, jota käytetään yksivärisiin vaatepainatuksiin. OneColor -painatus tehdään perinteisellä silkkipainatusmenetelmällä siirtoarkille, josta se lopuksi kiinnitetään tiukasti vaatteeseen lämpöprässillä. OneColor tarjoaa 20 valmista PMS-väriä (katso PMS-värit tästä) ja myös metalliset värit, kuten kulta, hopea ja kupari, ovat saatavilla. Tekniikka soveltuu hyvin sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Personoitu viimeistely tuotteeseesi

NeckTag

Laadukkaan tekstiilin sekä tyylikkäiden painatusten lisäksi huppareihin, collegepaitoihin ja t-paitoihin voidaan painaa oma personoitu NeckTag, jolla tuote saadaan viimeisteltyä juuri brändisi mukaiseksi ja näköiseksi. NeckTag voidaan painaa yllämainittuja FourColor- ja OneColor -värejä hyödyntäen.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×