T-PAIDAT PAINATUKSELLA

Meiltä laadukkaasti t-paidat painatuksella ! T-paitavalikoimistamme löydät selkeästi laadukkaat unisex -paidat, kontrastit ja OverSize -mallit. Kaikki t-paitamme ovat valmistettu vastuullisesti FAMA-sertifikaatin tehtaalla. Tuotekorteista löydät tarkempaa tietoa painatusvaihtoehdoista. Klikkaa t-paitamallia ja tutustu myös hintalaskuriin.

Tuotantoaika

Tuotantosaika t-paidoille painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki t-paitamme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

T-paidat painatuksella ovat saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

Tyyliä ja mukavuutta

Basic Roundneck T-Shirt (FM010)

Huoletonta tyylikkyyttä ja ylivertaista mukavuutta. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettu klassinen pyöreä kaula-aukkoinen T-paita on hinta-laatusuhteeltaan lyömätön valinta. Toimiva valinta sekä rentoihin hetkiin että aktiiviseen arkeen. Unisex -malli.

‣ Hinta alk. 6,27€/kpl painatuksella

Tutustu t-paitaan tästä →

Tyyliä joka tilanteeseen

T-SHIRT ROUNDNECK (FM004)

Täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Valmistettu laadukkaista materiaaleista. Monikäyttöinen design tekee siitä täydellisen yhdistelmän eri asuihin ja tilanteisiin. Valitse suosikkivärisi laajasta valikoimasta ja lisää ajatonta tyyliä arkeesi. Unisex -malli.

‣ Hinta alk. 6,88€/kpl painatuksella

Tutustu t-paitaan tästä →

Pue päällesi ja erotu joukosta

RINGER TEE (FM022)

Erottuvaa kontrastia ja huippumukavuutta. Rengasreunus ja klassinen pyöreä kaula-aukko tuovat raikkaan ilmeen perinteiseen T-paitaan. Valmistettu laadukkaista, eettisistä materiaaleista, miellyttävä iholla. Kestää pitkäaikaista käyttöä ja pysyy tyylikkäänä.

‣ Hinta alk. 7,10€/kpl painatuksella

Tutustu t-paitaan tästä →

Laatu ja tyylitaju kohtaavat

Heavy Oversize Tee (FM102)

Heavy Oversize Tee on helpoin tapa näyttää hyvältä päivänä, jolloin sinulla ei ole aikaa tai energiaa pukeutua hienosti. Se on rento, mukava ja näyttää vaivattoman tyylikkäältä. Kestävät materiaalit tekevät siitä pitkäikäisen ja kulutusta kestävän.

‣ Hinta alk. 8,75€/kpl painatuksella

Tutustu t-paitaan tästä →

T-PAIDAT PAINATUKSELLA

Meillä asiakkaan designit painetaan t-paitoihin laadukkaasti yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi, ja OneColor -painatus on valinta kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.  Tuotetiedoista löydät tarkemmat tiedot painatusvaihtoehdoista.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×