T-SHIRT ROUNDNECK PAINATUKSELLA

Huoletonta tyylikkyyttä ja ylivertaista mukavuutta. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettu klassinen pyöreä kaula-aukkoinen T-paita on hinta-laatusuhteeltaan lyömätön valinta. Toimiva valinta sekä rentoihin hetkiin että aktiiviseen arkeen.

Tuotantoaika

Tuotantosaika vaatteille painatuksella on normaalisti 10-15 arkipäivää.

Vastuullisesti valmistettu

Kaikki vaatteemme ovat vastuullisesti valmistettuja FAMA-sertifikaatin tehtaalla.

Toimitus koko maahan

Toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle Matkahuollon lähellä-paketein. 

Maltilliset tilausmäärät

Vaatteet painatuksella ovat saatavissa alk. 10kpl:n  minimitilausmäärillä. 

YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄS.

Klassinen pyöreä kaula-aukkoinen T-paita on monipuolinen valinta, joka yhdistää ajatonta tyylikkyyttä ja huippuluokan mukavuutta. Tämä T-paita on suunniteltu tarjoamaan vaivatonta tyyliä ja käyttömukavuutta sekä arjen että liikunnan tarpeisiin.

Valmistettu huolellisesti valituista laadukkaista materiaaleista, T-shirt Roundneck tuntuu pehmeältä iholla ja tarjoaa pitkäkestoista käyttöä. Sen istuva leikkaus korostaa vartaloasi ja luo huolitellun ilmeen, oli suunnitelmissasi sitten rento päivä kaupungilla tai aktiivinen liikuntahetki.

Tämä T-paita on täydellinen valinta niin yksinkertaisen asun osana kuin kerrostettuna muiden vaatteiden kanssa. Se heijastaa ajatonta tyylikkyyttä, joka ei koskaan mene pois muodista. Valitse oma suosikkivärisi laajasta valikoimasta ja lisää klassista eleganssia päivittäiseen pukeutumiseesi.

TUOTETIETOA:

Minimitilaus: 10kpl
Malli:
Unisex
Koot: XS-5XL
Materiaali: 100% Puuvilla, Single Jersey
Paino: 200 g/m²

Hintalaskuri (alv. 0%)

Laskurilla näet esimerkkihinnat 13.2 x 19.4cm -kokoisella 1-väripainatuksella 10-100 kpl t-paidalle.
Please interact with any of the choices availabe above
Total 0

Tämä tuote on valmistettu FAMA -sertifikaatin tehtaassa. FAMA tuotestandardi tarkoittaa korkealuokkaista ja eettisesti valmistettua tuotetta, jota tarvitaan Disney -tuotteiden valmistuksessa.

Kaikki tilaukset voidaan toimittaa luotettavan kumppanimme, Matkahuollon kautta koko suomen alueelle. Tilaukset voidaan myös noutaa toimipisteemme asiakaspalvelusta.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

VÄRIVAIHTOEHDOT

Apua painatuksen valintaan

TIETOA PAINATUKSISTA

Meillä asiakkaan designit painetaan vaatteisiin yksi- tai monivärisenä. Molempiin löytyy selkeä vaihtoehto: FourColor -painatusta käytetään asiakastöissä, joissa painettavia värejä enemmän kuin yksi. OneColor -painatus valitaan, kun design halutaan painaa tekstiilin vain yhdellä tietyllä värillä.

Valinta moniväripainatuksiin

FourColor

Moniväripainatuksissa käytämme FourColor CMYK -silkkipainettua siirtokuvaa, joka on perinteisen silkkipainatuksen ja offset-painatuksen moderni hybridimalli. FourColor takaa tarvittaessa valokuvatarkan painatuksen. Käytössä on lähes rajattomat värimäärät (ei metallivärit) ja painatustyyli takaa erittäin elastisen, hengittävän ja kestävän lopputuloksen. FourColor soveltuu erinomaisesti sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Valinta yksiväripainatuksiin

OneColor

OneColor on painatustekniikka, jota käytetään yksivärisiin vaatepainatuksiin. OneColor -painatus tehdään perinteisellä silkkipainatusmenetelmällä siirtoarkille, josta se lopuksi kiinnitetään tiukasti vaatteeseen lämpöprässillä. OneColor tarjoaa 20 valmista PMS-väriä (katso PMS-värit tästä) ja myös metalliset värit, kuten kulta, hopea ja kupari, ovat saatavilla. Tekniikka soveltuu hyvin sekä tummiin että vaaleisiin tekstiileihin.

Personoitu viimeistely tuotteeseesi

NeckTag

Laadukkaan tekstiilin sekä tyylikkäiden painatusten lisäksi huppareihin, collegepaitoihin ja t-paitoihin voidaan painaa oma personoitu NeckTag, jolla tuote saadaan viimeisteltyä juuri brändisi mukaiseksi ja näköiseksi. NeckTag voidaan painaa yllämainittuja FourColor- ja OneColor -värejä hyödyntäen.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×