FANSHOP -PALVELUN ASIAKKAAKSI?

Puuttuuko teidän seuralta, joukkueelta tai yhdistykseltä tyylikäs oma verkkokauppa ja fanituotteet, tai onko teillä verkkokauppa, joka ei oikein toimi halutulla tavalla? Miltä kuulostaisi täysin veloitukseton ja riskitön ratkaisu automaattisilla myyntitilityksillä meidän Fanshop -palvelussa?

Oma verkkokauppa

Fanshop -asiakkuuteen sisältyy oma ilmainen verkkokauppa ja www-osoite.

Omat fanituotteet

Ilmainen tuotesuunnittelu sekä fanituotteet kuuluvat Fanshop -palveluun. 

Vastuulliset vaatteet

Fanshop sisältää myös vastuullisesti valmistetut ja painetut fanivaatteet.

Automaattiset provisiot

Fanshop sisältää automaattiset reaaliaikaiset myyntiprovisiot.

Fanituotteet tuottoisalla ja helpolla yhteistyöllä omassa verkkokaupassa

Fanshop -palvelun asiakkaana saat meiltä tyylikkään oman verkkokaupan automaattisilla myyntitilityksillä veloituksetta. Suunnittelemme teille omat fanituotteet, vastaanotamme, pakkaamme, lähetämme verkkokauppatilaukset teidän asiakkaillenne ja hoidamme samalla asiakaspalvelun puolestanne – kyllä täysin ilmaiseksi!

What´s the Catch? There´s none!

Mekin haluamme menestyä yhdessä aktiivisten seurojen, joukkueiden ja yhdistysten kanssa: Tarjoamalla teille ilmaisen sekä kokonaisvaltaisen Fanshop -palvelun varmistamme ensiluokkaisen palvelun alusta loppuun ja vapautamme samalla sinun resursseja markkinointiin ja viestintään sidosryhmillenne, verkkokauppahan ei myy itse itseään.

FANSHOP -PALVELUN ASIAKKUUTEEN KUULUU

Asiakkaan oma myyntipaikka keskiössä

OMA VERKKOKAUPPA

Toteutamme brändinne mukaisen verkkokaupan kokemuksella ja ammattitaidolla. Hoidamme kaiken puolestasi – vieläpä nopeasti. Tekniikkamme mahdollistaa verkkokaupan avaamisen ja myynnin aloittamisen muutamassa arkipäivässä, jopa tunneissa tilanteen sitä vaatiessa. Verkkokauppa perustetaan Fanshop -palveluumme.

Laadukkaasti ja tyylikkäästi suunnitellut

OMAT FANITUOTTEET

Designerimme suunnittelee yhdessä kanssanne juuri teidän näköiset fanivaatteet ja fanituotteet. Meille on todella tärkeää, että brändinne näyttää hyvältä ja edustavalta kaikkialla, missä tuotteita käytetään. Siksi avustamme teitä tuote- ja värivalinnoissa ja teemme kaikkiin tuotteisiin huomiota herättävät, laadukkaat painatukset. Saatte meiltä myös näköisvedokset aina suunnittelun eri vaiheissa. 

Tuotehävikin minimointi sekä

VASTUULISET VAATTEET

Tuomme itse maahan tuotebrändäykseen soveltuvat ensiluokkaiset vaatteet, jotka ovat eettisesti valmistettuja FAMA-sertifioidulla tehtaalla. Tuotteet myös painetaan suoraan tilauksesta omassa tuotantotilassamme vantaalla, tällä tavoin pystymme huomattavasti vähentämään ylimääräisten tuotteiden valmistusta ja hävikkiä. Suurin osa Fanshop -verkkokaupoissa myydyistä vaatteista valmistetaan tilauksesta, jolloin myymättömiä tuotteita ei kerry varastoon.

Miten ansaitsen?

AUTOMAATTISET MYYNTITILITYKSET

Sen lisäksi, että saat verkkokaupan veloituksetta, kaikesta verkkokaupan myynnistä maksetaan asian mukainen myyntiprovisio. Myyntiprovisio tilitetään tekniikkamme avulla jokaisesta ostoksesta automaattisesti suoraan asiakkaalle perustetulle Paytrail-kauppiastilille. Tällä vältämme turhat jälkilaskutukset, säädön ja häslingin, kun raportit ja provisiot tilittyvät automaattisesti reaaliajassa.

Toimitus ja maksaminen verkkokaupassa

PAYTRAIL & MATKAHUOLTO

Verkkokaupoissamme on käytössä laajat ja turvalliset kotimaiset Paytrail Oyj:n -maksutavat (lasku, verkkopankkimaksut, luottokortit ja mobiilimaksut). Kotimainen logistiikkakumppanimme Matkahuolto pitää huolen siitä, että paketti on ajallaan ja sovitusti asiakkaan itse kassalla valitsemassa noutopisteessä. Toimitukset voidaan myös koostetusti lähettää seuran/yhteisön toimistolle jaettavaksi.

FANSHOP -VERKKOKAUPAT

FC TPS paiskasi kättä Fanmerchin kanssa – “Hyvä, että meillä on ammattimainen kumppani”

76 kautta SM-sarjassa ja Veikkausliigassa pelannut FC TPS ei juuri enempää esittelyjä kaipaa. ...

Fanmerch Finland ja Peliitat yhteistyöhön

Heinolalaisen kiekkoilun lippulaivana jo vuodesta 1969 seilannut Heinolan Peliitat omaa kunnioitettavat perinteet. Seura ...

Fanmerch Finland ja Warkis yhteistyöhön

Fanmerch Finland Oy ja varkautelainen jääkiekon rautaliigajoukkue Warkis ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien joukkueen ...

Fanmerch Finland ja Eteläpääty ry. löi hynttyyt yhteen

Fanmerch Finland Oy ja Eteläpääty ry. ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Eteläpääty -verkkokauppaa sekä ...
×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×