Omat fanituotteet

Teidän näköiset – Teidän porukalle. Personoidut fanituotteet helposti yhdestä paikasta!

Fanivaatteet painatuksella

Vastuullisesti valmistetut fanivaatteet omalla designilla ja laadukkaalla painatuksella.

Fanshop -palvelu

Ilmainen verkkokauppa ja fanituotteet aktiivisille seuroille, joukkueille ja yhdistyksille.

Maltilliset tilausmäärät

Kaikki tuotteemme ovat saatavissa tarvittaessa hyvin maltillisilla minimitilausmäärillä. 

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Usein Kysytyt Kysymykset

Ilman muuta teemme. Painamme paljon asiakkaillemme mm.  peliasupainatuksia, joissa keskiössä on asiakkaan itse toimittamat peliasut, joihin yleensä tehdään numero-, nimi-, logo- sekä mainospainatukset.

Hyvänä nyrkkisääntönä on myös muistaa, jos olet tuomassa meille omia vaatteita painettavaksi, emme tee alle 10kpl:n painatuksia.

Jokaisesta alkavasta painotyöstä myös veloitetaan kertaluontoinen PrePress -kulu, joka muodostuu asiakkaan grafiikan sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

Jokaisesta alkavasta painotyöstä veloitamme kertaluontoisen PrePress -kulun. Kulu muodostuu asiakkaan grafiikan, sekä painotyön esivalmistuksesta ja itse tuotteen painamisesta. Hinta PrePress -kululle on 24,19€/tilaus (alv. 0%).

Vaikka olemme omasta mielestämme valikoineet sivuillemme ne fiksuimmat tuotteet fanituotteistusta varten, ymmärrämme toki että se ei aina riitä.

Olemme solmineet useita tukkurikontakteja  euroopassa kuin suomessakin, joiden valikoimista viimeistään löydetään asiakkaillemme ne puuttuvat palaset. Ole meihin yhteydessä, niin saatte asiaan kuuluvat linkit tuoteselausta varten ja kartoitetaan yhdessä teille sopivimmat tuotteet.

Käsittelemme tilaukset aina saapumisjärjestyksessä. Tilaukset valmistetaan ja toimitetaan noudettavaksi tai Matkahuollon lähetettäväksi 10-15 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Kyseessä ollessa yksivärityöt esim. pelipaitapainatukset, tuotteet saadaan asiakkaalle huomattavasti nopeammin, jopa muutamassa arkipäivässä. Ota yhteyttä ja kerro aikataulustasi tarkemmin, niin osaamme antaa tarkan arvion valmistusajasta.

Tottakai toimitamme! Toimimme tiivissä yhteistyössä luotettavan Matkahuollon kanssa ja tilaukset kulkee tuotannostamme näppärästi koko Suomeen ja tarvittaessa jopa pidemmällekin.

Yhteystiedot

Fanmerch Finland Oy

Vetokuja 4
01610 Vantaa
Finland

Sähköposti
info@fanmerchfinland.fi

Saat meihin yhteyden todella nopeasti WhatsApp -viestillä.

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×