Fanshop -palvelu: Ilmainen verkkokauppa ja fanituotteet

Puuttuuko teidän seuralta, joukkueelta tai yhdistykseltä tyylikäs oma verkkokauppa ja fanituotteet, tai onko teillä verkkokauppa, joka ei oikein toimi halutulla tavalla?

Kuluuko kallisarvoinen aikasi verkkokaupan säätämiseen, tilausten käsittelyyn ja tuotetilauksiin eri tavarantoimittajilta?

Ehkä juuri nyt olisi oikea aika automatisoida ja ulkoistaa fanituotemyynti tyylikkääseen omaan verkkokauppaan – täysin ilmaiseksi!

Ilmainen, helppo ja tehokas ratkaisu – Automaattisilla myyntitilityksillä

Fanmerch Finland Oy esittelee nyt uudenlaisen ja kokonaisvaltaisen Fanshop -palvelun, joka on räätälöity varta vasten kaikenkokoisille suomalaisille aktiivisille urheiluseuroille, joukkueille ja yhdistyksille. Palvelu sisältää tyylikkään verkkokaupan ja fanituotteet – ilmaiseksi.

Ilmainen, helppo ja tehokas ratkaisu

Ryhtymällä Fanshop -palvelun asiakkaaksi saat meiltä oman teille räätälöidyn ilmaisen Fanshop -verkkokaupan ja fanituotemalliston. Mallistoon kuuluu mm. vastuullisesti valmistetut hupparit, T-paidat, tuulitakit ja collegepaidat omilla painatuksilla. Lisäksi Fanshop -verkkokauppaan voidaan lisätä kustomoidut pipot, lippikset, pyyhkeet, sukat, frisbeegolf -kiekot, reput ja paljon muita erilaisia fanituotteita juuri teidän kannattajillenne.

Katso esimerkki Eteläpääty ry:n Fanshop -verkkokaupasta tästä →

Fanshop-palvelun asiakkuuteen sisältyy myös ilmainen tuotesuunnittelu, tuotteiden painaminen, tilauskäsittely, pakkaaminen sekä pakettilähetykset seurantakoodilla teidän asiakkaillenne. Kyllä, kaikki tämä oikeasti täysin ilmaiseksi!

Automaattiset myyntitilitykset

Kaikesta Fanshop -verkkokaupassa tapahtuvasta myynnistä maksamme myös asiakkaillemme tuntuvaa myyntiprovisiota.

Fanshop -palvelussa käytämme edistynyttä maksutekniikkaa, jonka avulla myyntiprovisio tilitetään automaattisesti reaaliajassa jokaisesta ostoksesta suoraan asiakkaalle avattavalle Paytrail -kauppiastilille. Näin vältetään hidas ja työläs jälkilaskutus, sekä ylimääräinen säätö ja häslinki.

Kenelle Fanshop -palvelu oikein soveltuu?

Palvelu soveltuu kaiken kokoisille ja näköisille suomalaisille aktiivisille seuroille, joukkueille, yhdistyksille ja vaikuttajille.

Meitä ei myöskään haittaa, vaikka olisit pieni ja piskuinen seura, joukkue tai yhdistys, kunhan teillä on aktiivinen ja tiivis ote omaan toimintaanne. Olemme saavuttaneet todistetusti hyviä tuloksia jo 40-50 jäsenen yhdistysten kanssa.

Mekin haluamme menestyä yhdessä aktiivisten asiakkaidemme kanssa: Tarjoamalla ilmaisen kokonaisvaltaisen Fanshop -palvelun takaamme ensiluokkaisen palvelun alusta loppuun ja vapautamme samalla sinun resursseja markkinointiin ja viestintään sidosryhmillenne, verkkokauppahan ei myy itse itseään.

Fanshop -palvelussa automaattiset myyntitilitykset edellyttävät myös asiakkaan y-tunnusta.

Lue lisää Fanshop -palvelustamme ja tule asiakkaaksi →

Lue myös

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×