Yksilöurheilijan tukena – Nestori Tuhkanen

Frisbeegolf on tällä hetkellä kiistatta yksi maailman nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä urheilulajeista. Lajin harrastaja- ja kilpailijamäärät kasvavat kovaa vauhtia ympäri maailman ja laji on noussut lyhyessä ajassa erittäin kovatasoiseksi ja vaativaksi urheilulajiksi – ammattiurheiluksi.

Frisbeegolf on yksilölaji, jossa jokainen urheilija laittaa oman persoonansa likoon ja tekee kovasti työtä edetäkseen kohti maailman huippua saavuttaakseen unelmansa ammattilaisuudesta.

Lajin kovan kasvun myötä lahjakkaan, ammattimaisesti ja tavoitteellisesti lajiin suhtautuvan urheilijan ympärille kasautuu myös paljon harjoittelun ja kilpailemisen ulkopuolisia, mutta lajin kannalta elintärkeitä asioita. Urheilijan on itse huolehdittava sponsorisopimuksista, aikatauluistaan kilpailujen ja harjoittelun suhteen, hankittava kilpailu- ja harjoitusvaatteet sekä luotava sosiaalisen median sisältöä, jota sponsorit usein edellyttävät. Tämä kaikki on osa urheilijan brändin rakentamista.

Yksi tällainen erittäin lahjakas ja määrätietoinen urheilija on Nestori Tuhkanen Mikkelistä (Latitude 64). Fanmerch Finland Oy:llä oli ilo tutustua nestoriin keväällä 2023 erinäisten sattumien summana.

Fanmerch Finland Oy on erikoistunut vaatteisiin ja vaatepainatuksiin, joten luonnollisesti otimme yhteyttä Nestoriin tästä näkökulmasta. Tuloksena syntyi yhteistyö, jossa Fanmerch Finland Oy vastaa Nestori Tuhkasen kilpailu- ja treenivaatteista sekä niiden painatuksista.

Yhteistyö Nestori Tuhkasen kanssa on ollut erityisen iloinen ja antoisa kokemus Fanmerch Finland Oy:lle. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tukea nuoren, lahjakkaan urheilijan uraa ja olla mukana mahdollistamassa hänen menestystään frisbeegolfin parissa. Jatkamme innolla yhteistyötä ja odotamme tulevaisuudessa yhä suurempia saavutuksia yhdessä!

NESTORI TUHKANEN

PDGA#: 110462
Paikka: Mikkeli, Finland
Syntynyt: 2003
Aloitti pelaamisen: 2014

SAAVUTUKSIA:

  • EPT All-Stars 2023 – 3. sija
  • Euro Tour Sieravuori Challenge 2023 – voitto
  • Prodigy Disc Pro Tali 2023 – 2. sija
  • Suomen Frisbeegolfliiton valinta vuoden 2021 läpimurtopelaajaksi
  • Mj18 junioreiden Suomenmestaruus 2021

LINKIT:

Lue myös

×

Kysymyksiä?

Napsauta alla olevista asiakaspalvelukuvakkeesta aloittaaksesi keskustelun kanssamme WhatsAppissa.

×